Vikatiedote

Arvonnan säännöt

Seinäjoen Energia -konsernin arvonnan säännöt julkaistaan kilpailu-/arvontakohtaisesti.

Avoinna olevat arvonnat: 

Joupiskapäivän, pytinkimessujen arvontojen sekä muiden mahdollisten tapahtumien pääpalkinto sähköpyörä arvotaan 30.8.2019

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Seinäjoen Energia konserni

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Ensimmäisen kerran sähköpyörän arvontaan pääsi osallistumaan 23.1.2019 Sähkön päivänä Juopiskalla.

Toisen kerran arvontaan pääsee osallistumaan Pytinkimessuilla 30-31.3.

Pytinkimessuilla kävijöiden kesken arvotaan tabletti sekä 3pvn Provinssilippu kahdelle. 

Mahdollisia muutamia kesätapahtumia. Kaikki tapahtumissa arvontaan osallistuneet osallistuvat pääarvontaan 30.8.2019, jonka pääpalkinto on sähköpyörä.

Osallistumisoikeus ja osallistuminen 

Arvontaan saavat osallistua kaikki tapahtumissa arpalipukkeen täyttäneet pois lukien arvonnan järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintona arvotaan Helkama-merkkinen sähköpyörä. Arvo on noin 1200 euroa. Arvonta suoritetaan 30.8.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Järjestäjän vastuu 

Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoon liittyvän arpajaisveron suorittamisesta.

Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajasuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan niitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pitää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä nettisivuillaan.

Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistujat myöntävät arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta voittaessaan palkinnon.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti tietosuojalain velvoittamalla tavalla  ja tuhotaan välittömästi arvonnan päätyttyä. 

Onnea arvotaan!

 

 KOSILA - Powered by DN 10