Vikatiedote

Laskutus

Laskutusjakso

Sähkölaskun laskutusjaksoksi voit valita joko kuukauden tai kolme kuukautta. Sähkölämmitteisen talouden laskutustiheyden suosittelemme pidettävän kuukauden mittaisena, ettei yksittäinen lasku muodostu liian suureksi.

Kaukolämmön laskun laskutamme kerran kuukaudessa.

Mikäli haluat tehdä muutoksia laskutusjaksoosi, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse p. 0203 35 000 (ma - pe klo 9 - 16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@sen.fi


Maksutavat

Kuluttaja-asiakkaamme voi halutessaan valita paperisen laskun, e-laskun tai suoramaksun. Yritysasiakkailla vaihtoehtona on paperinen lasku tai verkkolasku.

E-lasku

E-laskun otat helposti käyttöösi verkkopankissasi

Laskuttajayritykseksi valitset Seinäjoen Energian ja tunnistetietona käytät laskusi viitenumeroa. Seuraava lasku tuleekin sitten automaattisesti e-laskuna verkkopankkiisi. Pankistasi saat lisätietoa muun muassa e-laskun automaattisesta maksamisesta. 

Suoramaksu

Suoramaksusopimuksen teet pankissasi, tarvitset mukaan vain laskumme, josta löytyy tunnistetietona käytettävä laskun viitenumero. Suoramaksu on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei ole käytössään verkkopankkia. Suoramaksu toimii kuten suoraveloitus aiemmin. Saat paperisen laskulomakkeen kotiisi, mutta maksu menee automaattisesti tililtäsi.

Verkkolasku, yrityksille

Halutessanne yrityksellenne verkkolaskun ilmoittakaa verkkolaskutustiedot asiakaspalveluumme p. 0203 35000 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@sen.fi.

 KOSILA - Powered by DN 10