Vikatiedote

Rakentajalle

Rakentajalla on jo alkuvaiheessa paljon selvitettävää. Tähän olemme koonneet pienen muistilistan rakentajalle.

1. Ota yhteys verkkoyhtiöösi heti alkuvaiheessa. Seinäjoen kantakaupungin alueella sähkön siirrosta vastaa Seiverkot Oy.
Liittymistä lisätietoja Seiverkot Oy:stä

Seiverkot Oy:n ohjeista löydät vastauksen moneen rakentajan sähköasioihin liittyvään kysymykseen. Seiverkot Oy ohjeet sähköverkkoon liittymisestä

2. Lämmitystavan valinta vaikuttaa rakentamiskustannusten lisäksi pitkälle tulevaisuuteen. Kaikkea emme voi ennustaa, joten valinta on tehtävä omien mieltymysten, alueen mahdollisuuksien ja tämän päivän tietojen pohjalta. Asiantuntijamme Seinäjoen Energia -konsernissa auttavat sinua sähkölämmitykseen, verkkoon liittymiseen, kaukolämmön tai maalämmön valintaan liittyvissä kysymyksissä.

3. Teetä sähkösuunnitelma ja valitse sähköurakoitsija. Sähkösuunnitelmassa on huomioitava myös ennakoidut tulevaisuuden tarpeet. Esimerkiksi Sähkötreffien sivuilta löydät tietoa yleisesti sähköurakointiin liittyen.

  • Muista, että urakoitsijan on suoritettava käyttöönottotarkastus ja tehtävä tarkastuspöytäkirja ennen mittarointipyyntöä verkkoyhtiölle.
  • Pyydä urakoitsijalta käyttöopastus lämmitysjärjestelmään ja muihin sähköurakointiin liittyneisiin laitteisiin.

4. Tee sähkösopimus.
Lisätietoja Seinäjoen Energian asiakaspalvelu p. 0203 35 000

Sähköverkkoon liittyminen

Kaukolämpöön liittyminen

Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonta

Rakentajan opas, Seinäjoki

Motivan vinkkejä rakentajalle

 KOSILA - Powered by DN 10